gallery/facebook

Volg ons ook op:

Stichting Volksvermaak Nieuw Weerdinge

gallery/avond4daagse-logo-zonder-jaartal

Activiteiten:

Sinterklaasmiddag

 

Vanaf 2018 zullen wij weer gaan beginnen met deze activiteit. Deze is noodgedwongen stopgezet vanwege te weinig financiele middelen bij de stichting.

gallery/lampion
gallery/sinterklaas
gallery/kerstmarkt

Avond 4 Daagse

 

Ieder jaar lopen wij mee met de Avond 4 Daagse in Ter Apel. Er is helaas geen vaste datum voor dit evenement maar wij laten tijdig weten via onze website en onze Facebookpagina wanneer dit evenement plaatsvindt. Als stichting zorgen wij voor de inschrijving en medaille van de deelnemende lopers. Ook zorgen wij voor een hapje en drankje onderweg voor de deelnemers en hun gevolg bij het rustpunt. Deelname aan de Avond 4 Daagse is voor alle leeftijden. De kosten voor deelname is 5 euro.

Lampionoptocht

 

Op de vrijdagavond voor Sint Maarten (11 november) gaan de kinderen met hun ouders/verzorgers onder begeleiding van een drumband door de straten van Nieuw Weerdinge. De stichting draagt zorg voor een lampion en een tractatie. De kinderen hoeven alleen maar een lampionstokje mee te nemen. De kosten voor deze activiteit bedragen 50 cent per kind.

 

Kerstmarkt

 

Elke 3e zaterdag in december organiseren wij een sfeervolle en gezellige kerstmarkt. In 2016 zijn we hiermee begonnen en na de vele lovende woorden van de inwoners hebben wij besloten om dit tot een jaarlijks terugkerend evenement te maken.