gallery/facebook

Volg ons ook op:

Stichting Volksvermaak Nieuw Weerdinge

Onze sponsoren:

gallery/top 10 sponsors

De “TOP-10” sponsor:

De top-10 sponsor is, op de hoofdsponsor na, de grootste sponsor van onze stichting. Als sponsor wordt er een banner geplaatst op onze website met een link naar uw website of Facebookpagina. Ook zal een top-10 sponsor in wisselende samenstelling worden vernoemd op flyers, reclameposters en in “de Streekbode”. De kosten voor een Top-10 sponsor zijn 50 euro per jaar.

De “Club van 50” sponsor:

De Club van 50 zijn ondernemers of particulieren die onze activiteiten bijstaan met een bijdrage van 20 euro per jaar. Hiervoor krijgt de sponsor een naamsvermelding op onze website met een link naar de website of Facebookpagina. Er zal 1x per jaar een vermelding komen in “de Streekbode” waarin wij al onze sponsoren met naam vermelden om hen te bedanken voor hun bijdrage aan onze stichting.

 

gallery/club_van_50

Hoofdsponsor:

Wilt u sponsor worden van onze stichting? Neem dan contact op met Ramon Zomer, 06 1451 5451.

 

Hieronder staan onze sponsor-mogelijkheden beschreven:

Er is plaats voor 1 hoofdsponsor binnen onze stichting. De hoofdsponsor verbindt zijn naam aan al onze georganiseerde activiteiten. Deze uiting zal ook veelvuldig terecht komen in (lokale) media. Ook is er voor de hoofdsponsor volop ruimte op de Kerstmarkt om zijn/haar artikelen aan de man te brengen. Voor meer info kunt u contact opnemen met Ramon Zomer, 06 1451 5451